Sportrevalidatie – Fysiotherapie Dwingeloo – Dwingeloo
Entingheweg 18 B 7991CC Dwingeloo Tel:0521-592190

Fysiotherapie Dwingeloo

Welkom bij Fysiotherapie Dwingeloo. Fysiotherapie Dwingeloo is een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in Medisch Centrum Dwingeloo. Door de korte lijnen en intensieve samenwerking met de huisartsen en andere disciplines binnen het Medisch Centrum, krijgt u de optimale behandeling en begeleiding: alles onder één dak.

Adresgegevens

Entingheweg 18 B
7991CC Dwingeloo
Tel:0521-592190
info@fysiotherapiedwingeloo.nl

Sportrevalidatie

Rianne Hoogeveen

Sportfysiotherapie richt zich op de preventie, voorlichting en het behandelen van sportblessures.

Sportblessures kunnen ontstaan in alle spieren en gewrichten, maar komen het meest voor aan de knie, enkel en schouders.
Tijdens het onderzoek wordt bepaald of extra oefening of training nodig is om het ontstaan van een blessure juist te voorkomen.
Belangrijk is intensieve samenwerking met sportartsen, chirurgen, sportmasseurs en trainers. Met gerichte behandeling en adviezen kan de training binnen afzienbare tijd weer hervat worden op het oude niveau. Bovendien voorkomt u herhaling van de blessure in de toekomsU traint sportspecifiek en functioneel tot op het veld of in de sportzaal.

SPORTSPREEKUUR

Regelmatig heeft sportarts Valentijn Rutgers sportspreekuur in het Medisch Centrum in Dwingeloo samen met Fysiotherapie Dwingeloo en een podotherapeut van voetencentrum Wender.

Het sportspreekuur is voor iedereen die vragen of problemen heeft met het dagelijks bewegen en of sporten. Zowel voor de beginnende, recreatieve- als topsporter. Wat doe ik bij een blessure? De blessure gaat niet over, wat nu? Hoe verbeter ik mijn sportprestaties? Sporten met een chronische aandoening, kan dat? Hoe kan ik beter trainen? Het zijn allemaal vragen waarmee u terecht kunt tijdens het spreekuur.

Dit sportspreekuur bestaat uit:

  • Screening (intakegesprek, waar komt u voor, blessure/advies)
  • Onderzoek
  • Stellen van een diagnose, wanneer nodig.
  • Behandel- en of beweegadvies

Je kunt je hiervoor aanmelden bij onze praktijk.