Praktijkinformatie

FYSIOTHERAPIE DWINGELOO is een moderne fysiotherapie pluspraktijk gevestigd in Medisch Centrum Dwingeloo. Door de korte lijnen en intensieve samenwerking met de huisartsen en andere disciplines binnen het Medisch Centrum krijgt u een optimale behandeling en begeleiding: alles onder één dak.

Wij beschikken in het Medisch Centrum over twee behandelruimtes en een oefenzaal met diverse apparatuur, waar we u (preventief) kunnen begeleiden en behandelen. Verder werken we samen met sportcentrum GO4IT in Dwingeloo. Daar hebben we ook een behandelkamer en begeleiden we u naar een optimale sporthervatting.

Op maandagavond van 19.00-20.00 uur hebben we inloopspreekuur in sporthal de Hulzebosch. Op donderdagavond van 18.00 tot 18.30 uur in sportcentrum Go4it. En op vrijdagmorgen van 11.30-12.00 uur is er inloopspreekuur in zorgcentrum de Weyert, voor al uw vragen over klachten bij bewegen en beweegadvies .

Onze missie: Goede zorg en preventie dicht bij huis!


Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30- 18.00 uur. Maandag, dinsdag en donderdagavond tot 21.00 uur.


Vergoeding

Fysiotherapie Dwingeloo heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Door Zilveren Kruis zijn we benoemd tot PLUS praktijk 

Fysiotherapie wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Wij raden u aan uw eigen zorgverzekering te raadplegen, hoeveel behandelingen fysiotherapie uw aanvullende verzekering vergoedt.

Het basispakket vergoedt slechts in een beperkt aantal gevallen fysiotherapie: (1) fysiotherapie voor chronische patiënten (vraag uw fysiotherapeut) vanaf de 21e behandelingen en (2) fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar (maximaal 18 behandelingen per indicatie per jaar of volledig bij chronische klachten).

https://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/fysiotherapie

 

Legitimatie

Wij vragen u bij de eerste behandeling een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs mee te nemen. Dit in verband met de wettelijke verplichting om aan de hand van een geldig legitimatiebewijs uw identiteit te controleren en uw BSN vast te leggen in onze administratie.

 

Tarieven 2021

Fysiotherapie Dwingeloo hanteert standaard prijzen voor cliënten die niet aanvullend verzekerd zijn. In de bijlage vindt u de tarieven die gelden in 2021.