Praktijkinformatie fysiotherapie Dwingeloo
Entingheweg 18 B 7991CC Dwingeloo Tel:0521-592190

Fysiotherapie Dwingeloo

Welkom bij Fysiotherapie Dwingeloo. Fysiotherapie Dwingeloo is een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in Medisch Centrum Dwingeloo. Door de korte lijnen en intensieve samenwerking met de huisartsen en andere disciplines binnen het Medisch Centrum, krijgt u de optimale behandeling en begeleiding: alles onder één dak.

Adresgegevens

Entingheweg 18 B
7991CC Dwingeloo
Tel:0521-592190
info@fysiotherapiedwingeloo.nl

Praktijkinformatie

FYSIOTHERAPIE DWINGELOO is een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in Medisch Centrum Dwingeloo. Door de korte lijnen en intensieve samenwerking met de huisartsen en andere disciplines binnen het Medisch Centrum, krijgt u de optimale behandeling en begeleiding: alles onder één dak.
Verder werken we intensief samen met Ludis Personal Gym in Dwingeloo en  zorgcentrum de Weyert.

De fysiotherapeuten zijn up-to-date geschoold en hebben ieder hun eigen specialisaties en aandachtgebieden. Zie teamoverzicht.

Wij beschikken in het Medisch Centrum over twee behandelruimtes en een oefenzaal met diverse apparatuur, waar we u (preventief) kunnen begeleiden en behandelen.

Onze missie: Kwalitatief goede zorg en preventie dicht bij huis!

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30- 18.00 uur. Maandag, dinsdag en donderdagavond tot 21.00 uur.

In verband met corona is er tijdelijk op maandagavond van 19.00-20.00 uur geen inloopspreekuur in sporthal de Hulzebosch.
Op vrijdagmorgen van 11.30-12.00 uur zijn we aanwezig in zorgcentrum de Weyert met een inloopspreekuur voor al uw vragen over klachten bij bewegen en beweegadvies.

Vergoeding

Fysiotherapie Dwingeloo heeft contracten met alle zorgverzekeraars. 

Fysiotherapie wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Wij raden u aan uw eigen zorgverzekering te raadplegen om te lezen hoeveel behandelingen fysiotherapie uw aanvullende verzekering vergoedt.

Het basispakket vergoedt slechts in een beperkt aantal gevallen fysiotherapie: (1) fysiotherapie voor chronische patiënten (vraag uw fysiotherapeut) vanaf de 21e behandeling en (2) fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar (maximaal 18 behandelingen per indicatie per jaar of volledig bij chronische klachten).

https://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/fysiotherapie

 Legitimatie

Wij vragen u bij de eerste behandeling een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs mee te nemen. Dit in verband met de wettelijke verplichting om aan de hand van een geldig legitimatiebewijs uw identiteit te controleren en uw BSN vast te leggen in onze administratie.

 Tarieven 2023

Fysiotherapie Dwingeloo hanteert standaard prijzen voor cliënten die niet aanvullend verzekerd zijn. In de bijlage vindt u de tarieven die gelden in 2023.